Poker Elv Å satse i pengespill

Nesten hver poker bok har et vell av informasjon om solid pre-flop strategi. De har starthåndskart som viser hvilke hender som skal spilles og hvilke som skal foldes fra hver posisjon og hele kapitler om hvordan man spiller hver av disse, når man skal ringe, heve, rereise osv. Men de samme bøkene bruker ofte bare et avsnitt eller to for å satse på elven. Problemet er, i hundre big blind cash spill, elva innsatsen er mye viktigere. Hvis jeg satser i forhold til størrelsen på potten, kan de største tingene jeg forventer å gjøre i en hånd, være når potten er den største, som vil være på elva.

Det store problemet med å lære elvebettingstrategien er at du allerede må ta med en ganske sterk ferdighet til bordet før du tar en sjanse til å spille elva noe nær riktig. La oss først tenke på når du skal satse på elven og når du ikke burde det.

Jeg har to grunnleggende grunner til å satse på femte gate. Først har jeg den beste hånden og jeg vil ha en verre hånd å ringe, eller for det andre vet jeg at jeg har den verste hånden, men jeg kan kanskje få en bedre hånd å brette. Men selv når du blir spurt det mest grunnleggende spørsmålet, når skal jeg satse, må jeg allerede ha sterke håndlesevner. Hvordan kan jeg bestemme om jeg har den beste eller verste hånden hvis jeg ikke betaler oppmerksomhet mot mine motstandere og korrekt leser deres styrke?

Dette er en av de viktigste årsakene til at nybegynnere har så vanskelig tid med topp par type hender. Ofte går en hånd sterkere enn topp-paret ikke sammen til en endelig innsats, men mange ganger kan en hånd svakere enn topp-par ikke rettferdiggjøre å ringe det samme spillet. Dette fører begynnelsesspilleren til mye frustrasjon, ettersom det ser ut til at de aldri blir betalt når de spiser en ess med den essekongen, eller de mister maksimumet med det.

Først, la oss snakke om verdi-spill. En verdi innsats er hvor mye penger jeg tror motstanderen min kan ringe med en verre hånd. Her er hvor det blir vanskelig. Hvis jeg legger motstanderen min på et sett når jeg har en straight, kan jeg gjøre en større innsats fordi motstanderen min viser at han er best en stor prosentandel av tiden. Men hvis jeg har det samme rett, men jeg setter riktig motstanderen min på andre par, må jeg satse betydelig mindre for å indusere en samtale.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *